Silvertassens gårdsbutik!

I vår butik finner du produkter för hundar och katter. Till senvåren och början på hösten säljer vi även ägg ifrån våra egna höns, sylt och marmelader ifrån vår Ekogård. Nu gör vi en satsning på Second Hand med allt ifrån hund och katt – smådjurs produkter

 

Vi har försäljning av fodret Majstor som är ett lågallergent friskfoder och som passar hundar och katter med känsliga magar och allergier. Vad som gör att vi väljer Majstor är att dom använder sig av begränsade ingredienser och mycket kött.

 

Min personliga erfarenhet av att arbeta med 50 tals hundar varje dag är att det är just det begränsade fodret med få ingredienser som är det rätta för känsliga hundar.

 

Vi kommer även längre fram att ha försäljning av annat foder också för exempelvis arbetande hundar.

 

Second Hand!

I och med att du lämnar in en produkt till vår Second Hand avdelning så är du med och stödjer seriösa och ideella föreningar som hjälper våra djur att få veterinärvård och omsorg.

 

Våra krav för inlämning av produkt är att produkten är ren, hel och i funktionellt bruk. Vi tar inte emot öppna foderpaket men gärna oöppnade med hållbarhet.

 

Efter att du har lämnat in en produkt till vår Second Hand avdelning så skänks 30% av såld inlämnad produkt till följande föreningar:

 

Svenska Djurambulansen

Som är en ideell förening. Djurambulansen transporterar skadade och sjuka djur till veterinären eller andra lämpliga instanser. Föreningen drivs med tanken att inget djur ska behöva lida.

 

Hundstallet, Svenska Hundskyddsföreningen

(SHF) Som arbetar för att hjälpa vanvårdade hundar att placeras om till bra hem.

 

Göteborgs Djurskyddsförening

Hjälper skadade och övergivna tama smådjur som katter, kaniner och smådjur. Med deras hjälp får de veterinärvård och medicin samt professionell skötsel och omsorg. Målet är att ge djuren en chans till ett nytt hem med trygg omsorg.

 

Lyckas vi inte med att sälja produkten inom ca 2 månaders tid så lämnas produkten vidare till någon av föreningarna.

 

Följ oss gärna på vår Facebook sida: Silvertassens Gårdsbutik där du även kan se vad som har lämnats in. Alla produkter kommer inte att kunna läggas ut på Facebook så gör gärna ett besök i vår butik.

 

 

Butiken finns på Svanesunds Ekogård, Hals,  (Mölneby-Sörgård) på Orust.

 

Butiken har öppet Lördagar 10.00 – 16.00.

 

Under denna tid går det även bra att lämna in produkter här.

Inlämning av produkter kan även ske på Silvertassen i Göteborg Måndagar och Tisdagar 16.00 - 18.00.

 

Vårt bästa för din hund - sedan 2013

COPYRIGHT 2019 SILVERTASSEN