Söker ni Hundpensionat? Ja, då har ni kommit rätt!

Genom att vi har begränsat antalet hundar till en liten skara så finns det möjlighet för hunden att vara delaktig i familjens sysslor på gården, långpromenader i skogen, cykelturer ner till havet och lek i rastgårdarna. Här blir hunden sedd som en egen individ.

 

Pensionatets rum är försedda med gosiga hundbäddar, filtar och dynor. Innan vi låter hunden träffa övriga hundar så vill vi att den landar hos oss och därefter om hunden vill så tar vi en promenad tillsammans med dom övriga hundarna.

 

Här bedriver man hundkurser i lydnad och vallning. Butiken står öppen med hund och katt-produkter. Pensionatet har sin ingång mot havet och utanför går fåren och betar. Här kommer man bort ifrån stans buller och fyrverkerier.

 

När man kommer in på gården finner man frid och en känsla av lugn. Vi som arbetar här har lång erfarenhet sedan 30 år tillbaka av att arbeta med djur av olika slag och jobbar nära våra hundar både på pensionatet och relaterande kurser.

 

Eva som bedriver pensionatet är utbildad som Hundmassör, Terapihundsförare, Hundinstruktör och Djurvårdare mm.

 

Innan ni bokar in tid på pensionatet så vill vi träffa er och er hund för att ge hunden möjlighet till att bekanta sig med vår miljö, gå igenom avtal och visa er runt på gården för att ge er en bild av hur vi arbetar.

 

Klicka för att se priser här

Varmt välkomna!

 

 

Vårt bästa för din hund - sedan 2013

COPYRIGHT 2019 SILVERTASSEN